OM OSS
Vi på L.I.V. lyx i vardagen

 

Vi är två tjejer som heter Linn och Amanda som är 24 år gamla och båda uppvuxna i Örnsköldsvik. Vi lärde känna varandra under gymnasiet (frisörlinjen på Parkskolan) och nu vill vi ta steget att starta något vi brinner för ihop.

Hos oss vill vi att kunder ska känna sig omhändertagna och avkopplade.
Varmt välkomna!

AMANDA FORSBERG

FRISÖR

Jag är en glad och positiv tjej som gick frisörprogrammet på Parkskolan och tog studenten 2014, jag har gesällbrevet sen 2016. Att uppfylla kunders önskemål och att utvecklas inom kundbemötande och som frisör är något jag brinner för.

LINN BERGLUND

NAGELTERAPEUT / FRISÖRSTYLIST

Jag har länge haft en dröm att bli nagelterapeut! Den 25 oktober 2019 blev jag diplomerad nagelterapeut.
Utbildningen jag gick är SEYF & Sansa godkänd.
Jag tycker det är superkul med naglar, det passar mig verkligen! Jag är kreativ med många idéer.

Jag tog studenten 2014 på frisörprogrammet, parkskolan.
Det jag tyckte var roligast på frisörutbildningen var att styla (locka, uppsättningar osv) och hårvårdsprodukter.
Därför passar det perfekt för mig att även jobba med löshår, jag är utbildad inom Hairtalk Extensions. Erbjuder även styling och uppsättningar!
En tid efter gymnasiet började jag jobba med försäljning av hårvårdsprodukter hos en frisörgrossist. Det jag brinner för är att hitta vad som passar bäst för just kundens egna behov och hårtyp.

JOSEFIN ÖHLÉN

MAKEUPARTIST

Att vara kreativ och jobba med människor är det bästa jag vet!
2015 tog jag steget och utbildade mig till makeupartist och har sedan dess vidareutbildat mig inom ekologisk hudvård samt till Lashliftstylist.
Förutom att jobba med färg och form brinner jag för det personliga kundmötet – att få ta hand om dig och samtidigt ge en avkopplande, harmonisk och lärorik konsultation eller behandling.

Är du intresserad av att testa ekologiska, naturliga och hållbara produkter – välkommen att boka din tid – allt från vardag till bröllop och fest!

0709577377