PRODUKTER
NAGELBEHANDLING
LILLY NAILS
Lilly Nails

Lilly Nails är ett svenskt varumärke som säljer kvalitetsprodukter till utbildade diplomerade Nagelterapeuter.


Lilly Nails har expanderat i hög grad sedan företaget grundades år 2008. De har idag ett flertal återförsäljare runt om i Sverige och utvecklar deras produkter och service i branschens riktning, i fas med senaste nyheter och trender.

Lilly nails vision: Vi hjälper människor att se bra ut och må bra. Vi ska vara en av Sveriges ledande distributörer av professionella nagelprodukter (och fransprodukter) samt tillhandahålla högkvalitativa yrkesutbildningar.

Medlemmar i SEYF och Repa och  produkterna är registrerade hos Läkemedelsverket.

Fanola

Fanola made in Italy – Professional Excellence
…Pure passion for inspired hairstylists!

 

Fanola är ett varumärke från Italien. Professionella hårprodukter, designade för att tillgodose behoven hos alla frisörer och konsumenter i världen tack vare ett komplett sortiment av hög kvalité. Fanola föddes 2005  och blev omedelbart ledande inom tillverkning och försäljning av professionella hårprodukter i Italien och världen över.

HÅRBEHANDLING & STYLING
FANOLA
HÅRSTYLING
LANZA
LANZA

L’ANZA reparerar, förseglar och skyddar hår runt om i världen. Dem använder den senaste tekniken för att hålla produktprestanda steget före alla andra. Medan många hårvårdsmärken hävdar att de lagar håret, är L’ANZA det enda varumärket som kan reparera håret på djupet, vilket ger maximal glans och färg som varar.

L’ANZA gör ett miljömedvetet åtagande genom att se till att alla produkterna samt åtgärder stödjer en frisk och hållbar utveckling för vår planet.